Headlines News :
Home » , , , » Ramazan ayı etkinliklerle başladı

Ramazan ayı etkinliklerle başladı

Written By Bursa Giresun on 27 Temmuz 2012 Cuma | 05:10


Ramazan ayı etkinliklerle başladı

Ramazan ayı etkinliklerle başladı


Yazı Boyutu

Tarih : 21.07.2012 - 11:52:40


Ramazan ayı etkinliklerle başladı


11 Ayın sultanı olarak bilinen ramazan ayı, bütün Türkiye’de oldu ğu gibi ilçemizde de etkinliklerle kutlanma ya başlandı.
Ramazan etkinlikleri içinde, aşevlerinde ve Kızılay Derneği’nde yoksullara sıcak yemek dağıtımı yapı lırken, İskele Meyda nı’nda da Belediye tarafından düzenlenen etkinlik programları kapsamında açılan standlarda Dini Yayın lar ve Kitap sergisi yer alıyor. Dün, gün boyu Bele diyece özel yaptırılan standlarda sergi hazırlığı sürdürüldü.
Gece, Diyanet Vakfı Temsilciliği, Milli Gazete-Yeni Akit Gazetesi Temsilciliği, Yeni Asya Gazetesi Temsilciliği, Türkiye Gazetesi Temsilciliği, Zaman Gazetesi Temsilciliği, Eğitim ve Sanata Yardım Derneği Fatih Öğrenci Yurdu, Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derne ği, İhvanlar Kültür ve Yardımlaşma Derneği, Gemlik Zeytin Dalı Derneği, Ülkü Ocağı Dergisi Gemlik
Temsilciliği, Anadolu Gençlik Dergisi Gemlik Temsilciliği, Gemlik Kültür ve Yardımlaşma Vakfı, Hayrat Vakfı Gemlik Temsilciliği sergi
açtı. Yarın akşam, Mehter Takımı
İskele Meydanı’nda konser verecek.
Öte yandan ramaza nın simgesi olan pide fiyatları da şöyle oldu: Yumurtalı küçük pide 1 lira 50 kuruş, büyük pide 3 lira, sade küçük pide 1 lira, büyük pide 2 lira.
Share this article :

0 yorum:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Proudly powered by Blogger
Copyright © 2011. Gemlik'in tek haber blogu - All Rights Reserved
Template Design by Creating Website Published by Mas Template