Headlines News :
Home » , , » Çelik, “Gemlik'in önemli sorunu göç”

Çelik, “Gemlik'in önemli sorunu göç”

Written By Bursa Giresun on 27 Temmuz 2012 Cuma | 04:59

test
MHP Gemlik İlçe yönetim kurulu tarafından gerçekleştirilen Kaymakamlık ziyaretinde, Gemlik’in sorunları ele alınırken, Kaymakam Bilal Çelik, “Gemlik’in geçmişi incelendi ğinde çok ani göç almış bir yer olduğu görülür. Gemlik’in temel sorunları ile alakalı mülki amirler kadar siyasi partilere de sorumluluk düşmektedir” dedi.
MHP Gemlik İlçe Başkanı Osman Durdu ve yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette konuşan Durdu, “Devlet, Milletin teşkilatlanmış halidir.” dedi. Osman Durdu konuşmasında, Gemlik’in öncelikli sorunlarının istişare ile ele alınması gerektiğini, kendilerinin çözüm yollarında yardımcı olacaklarını dile getirdi.
MHP Heyeti ziyaretlerine Cumhuriyet Başsavcısı Zekeriya Bayazıt ve Emniyet Müdürü Kenan Kerdige ile devam etti. Ziyaretler sonrası görüşlerini açıklayan MHP Gemlik İlçe Başkanı Osman Durdu, “Gemlik’in mülki amirleri, kamu görevlileri, dernekler, siyasi partiler ve halkımızla koordine içinde Gemlik’in önceliklerine eğilmek öncelikle rimiz olmalı. Ortak akılla hareket edersek, hedefe ulaşmak daha kolay olacaktır.’’ dedi.
Share this article :

0 yorum:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Proudly powered by Blogger
Copyright © 2011. Gemlik'in tek haber blogu - All Rights Reserved
Template Design by Creating Website Published by Mas Template